ANTALYA / FİNİKE - Turunçova Şehit Nurettin Tek Ortaokulu

Proje Hakkında

The World of The Words eTwinning Projesi Hakkında

The World of The Words eTwinning Projesi

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Halime DÜZGÜN, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında The World of The Words ( Kelimelerin Dünyası) isimli Ulusalararası bir eTwinning Projesini kurmuş bulunmaktadır.

Öğretmenimiz kurduğu bu projede Türkiye, İtalya, İspanya, Romanya, Polonya ve Azerbaycan'dan katılan toplam 16 İngilizce Öğretmeni ve 116 Öğrenci ile aktif çalışmaya başlamıştır.

Projenin Amacı, Öğrencilerimizin İngilizce ders müfredatındaki kelimeleri oyunlarla pratik yaparak daha kolay ve kalıcı öğrenmesini sağlamaktır.

Öğretmenimiz Okulumuz 6. sınıflarından Nurşen Sena Y., Elvan Sena N., Gül C., İrem Su T., Şenay T. ve Nuryeter S. isimli öğrencileri ile oluşturduğu takım ile bu projeyi yürütmeye başlamıştır. İngilizce dersinin her ünitesindeki kelimeleri her ay farklı etkinliklerle çalışmaktadırlar.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize proje çalışmalarında başarılar dileriz.

Kayıt Belgesi

07-05-2021