ANTALYA / FİNİKE - Turunçova Şehit Nurettin Tek Ortaokulu

e-Güvenlik Etiketi(e-Safety Label)

Turunçova Şehit Nurettin Tek Ortaokulu olarak yürüttüğümüz e-Güvenlik uygulamaları ile aralarında ülkemizin de bulunduğu Brüksel merkezli 34 Avrupa ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet' in değerlendirme kriterleri doğrultusunda, güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan e-Safety "Elektronik Güvenlik" bronz etiketi aldık. Uluslararası geçerli olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır. Siber Güvenlik konusunun okul politikasının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen kapsamlı bir eylem planı içeren "Elektronik Güvenlik" etiketi 2024 Temmuz ayına kadar geçerlidir. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Yayın: 08.02.2023 - Güncelleme: 08.02.2023 16:00 - Görüntülenme: 93